Регион

МВР: Мокрият асфалт и несъобразена скорост са довели до челния сблъсък край Конуш

48-годишният водач от Хасково на лекия автомобил Киа не е съобразил скоростта си на мокрия асфалт край хасковското село Конуш, което е довело до вчерашния челен сблъсък с микробус Пежо с водч на 49 г. от Пловдив, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, произшествието стана малко преди 8 часа. Шофьорът на леката кола е загубил контрол върху управлението, навлязъл е в насрещното платно и се е ударил челно в буса.

Катастрофа

Хасковският водач е с фрактури на тазобедрените стави, а другият шофьор е с натъртване в областта на гърдите. Двамата са без опасност за живота.

20-годишен пък е арестуван в Любимец, защото е шофирал Фолксваген след употреба на амфетамин и метамфетамин. Отказал е кръвна проба. В 17-годишен в града е намерен 0.7 грама синтетичен чай.

Двама пострадаха след челен удар на пътя Хасково – Кърджали

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button