Хасково

8 пощенски станции в Хасковска област приемат годишни данъчни декларации

8 пощенски станции в Хасковска област приемат годишни данъчни декларации за доходи, изплатени на физически лица през 2021 г., съобщават от офиса на НАП в Хасково.

Това са централните станции в Хасково и Димитровград, както и станции по одобрен списък от „Български пощи“ в общините Харманли, Симеоновград, Свиленград, Тополовград, Любимец и Ивайловград. Служителите на пощенските станции са инструктирани в реда по прием на формулярите: задължителни данни и подписи на подателя, банкова сметка при необходимост от възстановяване на надвнесен данък, задължителни приложения в зависимост от вида изплатен доход, приложени документи и декларации при ползване на дадено облекчение и др.

Подаването на годишни данъчни декларации на гише извън областния град е вариант, удобен и предпочитан от клиентите на НАП, които все още не ползват електронните услуги на приходната администрация. Най-лесният и бърз начин за деклариране на доходите е през Портала за електронни услуги, с персонален идентификационен код или с електронен подпис.

Тъй като тази година законовият срок за деклариране и плащане на данъците върху доходите на физически лица – 30 април е неприсъствен ден, декларации и данъци ще се приемат до 3 май включително.

Осемте пощенски станции в Хасковска област:

Пощенски код Пощенска станция Адрес на пощенската станция
6300 Хасково Център бул. България № 148
6400 Димитровград Център бул. „Димитър Благоев“ № 15
6450 Харманли пл. Възраждане № 7
6490 Симеоновград ул. „Раковска“ № 5
6500 Свиленград бул. „България“ № 124
6550 Любимец пл. Трети март № 1
6560 Тополовград бул. „България“ № 60
6570 Ивайловград ул. „България“ № 47

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button