Регион

Доброволци на БЧК раздават чай на чакащите на Капитан Андреево

Пунктът на БЧК миналото лято

Пунктът на БЧК миналото лято

Доброволци на БЧК започнаха да раздават топъл чай на чакащите да преминат през ГКПП Капитан Андреево. Хуманитарната акция е организирана  заради създалата се на наша територия 10 километрова опашка, главно от товарни автомобили, каза  директорът на Областната дирекция на БЧК В Хасково Минка Мечеринкова.

За  децата има предвидени закуски. Екипът от щатни служители на БЧК-Хасково и доброволци поддържа връзка с  центъра за спешна медицинска помощ за евентуално транспортиране на болни. Причината за спиране снощи на трафика е  срив в техиката на турската страна.  

Миналото лято съвместно с  Турския червен полумесец БЧК  организира безплатно раздаване на минерална вода и осигуряване на медицинска помощ за нуждаещите се.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Един 2
Един 2
02.02.2011 12:50 12:50

Браво много им горещо от този чай че всички са по къс ръкав и са на сянка.Дане*и в чая да има и коняче а?ИМФооо,имфо жив кахър сте.

Back to top button