Регион

Арести за 6.6 кг. марихуана в газовата бутилка на Порше на границата

Трима на 20, 24 и 25 г. са задържани за контрабандата на 6.650 кг. марихуана на стойност 26 600 лв. през ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от прокуратурата.

На 29 януари в съучастие те опитали да пренесат дрогата от България в Турция, като я скрили в чувал в газовата бутилка на автомобил Порше Кайен. Колата е управлявана от единия от задържаните. Наркотикът е открит при щателна митническа проверка.

По-късно като съпричастни са арестувани другите двама, а единият е с обвинение за подбудител. Тримата са задържани до 72 часа. Предстои Хасковската окръжна прокуратура да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Канабис

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фейко
Фейко
31.01.2022 21:09 21:09

Не са научихте че като се прави нещо си го правиш сам имали още един замесен да неговорим за още двама радотата е 101% в гъза

Back to top button