Регион

Заловиха цигари без бандерол в кутии от баклава

Снимка Агенция МитнициНад 1 800 кутии контрабандни цигари са задържани в първите дни на февруари на граничен пункт Капитан Андреево, съобщават от Агенция Митници.

612 кутии цигари са иззети от преминаващи пътници, тъй като са били над нормите за безмитен внос. Останалите над 1200 кутии са открити от митничарите при щателни проверки на преминаващи автомобили.

Цигарите са превозвани в 15 автомобила, предимно с регистрация в област Хасково. Контрабандната е открита на най-невероятни места като питки хляб, кутии от натурални сокове, кафе или захарни изделия и дори в кутии с баклава, посочват от Агенция Митници.

Междувременно около 21:30 часа снощи на главен път Е-80 в село Стойково полицаи са открили над 900 кутии цигари без бандерол в лек автомобил Фолксваген голф, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР. Цигарите са от различни марки и са иззети с протокол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button