Любопитно

Конкурс за фотография и рисунка „Вълшебството на сезоните“ в Хасково

За единадесета поредна година Астрономическа обсерватория при Младежкия център в Хасково обявява два онлайн конкурса за ученици под общото название „Вълшебството на сезоните“, посветени на настъпването на астрономическата пролет, съобщават от общината.

Конкурсите са за фотография и за рисунка, разкриващи красотата на Земята през различните сезони. Регламентите предвиждат участниците да бъдат разделени в 2 възрастови групи (5-7 и 8-12 клас) в конкурса за фотография и в 3 възрастови групи (1-4, 5-7 и 8-12 клас) в конкурса за рисунка. Те могат да участват с до четири свои творби, като се поощрява те да бъдат посветени на различните сезони.

Фотографиите и сканираните (сниманите) рисунки трябва да се изпращат във формат JPG, да са с добро качество и да не са по-големи от 20 MB. Творбите трябва да бъдат придружени от: заглавие, трите имена на автора, организация (училище, клуб, школа и т.н.), клас, ръководител, координати за обратна връзка.
Конкурсните творби се изпращат на e-mail: astrokonkurs@gmail.com. Срокът за изпращане на снимките и рисунките е 11 март.

Допуснатите до участие творби ще бъдат качени във фейсбук страницата Конкурс „Вълшебството на сезоните“. Поради пандемичната обстановка традиционната изложба няма да се състои. Авторите на отличените творби ще получат наградите си лично или по куриер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button