Регион

Автобус се запали в градския парк на Свиленград

ПожарнаАвтобус на свиленградска фирма се е запалил в събота, съобщават от пожарната. Причината за инцидента, който е станал около 17:00 часа, е техническа неизправност. Пожарът е лумнал в момент, в който автобусът е бил в градския парк на Свиленград. Пострадали при инцидента няма. Унищожени са само два маркуча за въздух.

Няколко часа по-рано огнеборците са гасили пасище край свиленградското село Левка. Небрежност при боравене с открит огън е изпепелила 50 дка от пасището.
В края на миналата седмица заради строителна неизправност в граничния град е горяла и къща на ул. „Хан Аспарух“. Собствениците са се разминали с 3 изпепелени врати и 30 кв.м. опушени стени.

През почивните дни служителите на Областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ са гасили още 12 пожара без материални загуби в сухи треви, комини на къщи и апартамент в Хасково, Димитровград, Свиленград, Симеоновград и Любимец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button