Регион

Снегът удължи затварянето на моста над Марица в Димитровград

Заради влошаването на времето и снеговалежите с два дни се удължава затварянето на моста над река Марица към квартал „Марийно“ в Димитровград, съобщават от общината.

Haskovo.info припомня, че по предварителни разчети мостът трябваше да е затворен от 31 януари до 2 февруари. Заради валежите обаче движението ще е ограничено на 3 и 4 февруари. Използва се алтернативният маршрут по околовръстната северна дъга на града към квартал „Изток“.

Мостът е затворен заради ремонт на булевард „Стефан Стамболов“ преди него. Вече са изгребани паветата на целия участък и е положена основата от трошен камък. Веднага след спиране на валежите ще бъде положен първия слой асфалт и пътят ще бъде отворен за движението на автомобилите. Очаква се това да се случи до петък. Полагането на последния пласт асфалт ще стане без да се спира движението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button