Хасково

10 месеца затвор за мъжа, който удари полицай в Хасково

10 месеца затвор при първоначален строг режим получи от Районен съд – Хасково 42-годишният Христо Атанасов след споразумение.

Haskovo.info припомня, че мъжът беше арестуван във видимо нетрезво състояние след скандал в игрална зала в центъра на Хасково. Охраната му поискала зелен сертификат, а той отказал и влязъл в залата.

Пристигнала полиция, а при ареста хасковлията обиждал и ударил с глава в лицето полицай. Той е осъждан 9 пъти, като 5 от тях са за хулиганство. Последно е осъждан за хулиганство на 4 месеца затвор през 2019 г., като е излязъл от затвора на 25 октомври същата година.

Първоначално споразумението предвиждаше 7 месеца затвор, но заради високата обществена опасност на престъплението съдът предложи наказанието да бъде 10 месеца, което беше прието от страните. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване и протест.

Мъжът, който удари полицай в Хасково е осъждан 5 пъти за хулиганство

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Fashista
Fashista
04.02.2022 9:17 9:17

Da leji tozi bokluk

Back to top button