Хасково

Повдигат улични шахти в Хасково, сигнализират за недовършени и опасни на „Георги Кирков“

Продължава повдигането на уличните шахти в Хасково. Днес служителите на общинското предприятие „Екопрогрес“ работеха по шахтите на булевард „България“ и на улица „Добруджа“.

Доста от тях бяха хлътнали под нивото на асфалта и запушени. Работниците първо ги отпушваха, след което ги повдигаха. Haskovo.info припомня, че повдигането на шахтите по хасковски булеварди започна от 2020 г.

Шахти

На места по булевард „България“ пък се изградиха отводнителни канали. Такива бяха направени в района на зеленчуковия пазар, както и в близост до хипермаркетите. Целта е при валежи да се облекчи оттичането на водата от булеварда в хасковската река.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха за започнати и недовършени шахти на улица „Георги Кирков“ в района на НОИ, където в остри ръбове може да се спука гумата на колата. Положението било такова от месеци. От общината обясниха, че въпросните шахти са на ВиК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
x_X
x_X
04.02.2022 13:25 13:25

Интересно защо изравняването не става веднага след поставянето на нови пластове асфалт, както би следвало, а се чака да се запушат и създадат проблем след проблем.

По бул. Съединение беше същото сума ти време след ремонт на водопровода, как не събразиха, че има и шахти по пътя?

А, да, забравих, че става дума за България. Не нам какво ли очаквам.

Станчо
Станчо
05.02.2022 8:29 8:29

Има 1 мн голяма на Кирил. И методий след светофара…

КОЙНОВА ДИЯНА
КОЙНОВА ДИЯНА
12.02.2022 12:31 12:31

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА КОЯ ОРГАНИЗАЦИЯ СА ШАХТИТЕ,ТЕ ТРЯБВА ДА СА ИЗРАВНЕНИ С УЛИЧНАТА НАСТИЛКА,А НЕ ДА СЕ ЧАКА ПОРЕДНИЯТ ИНЦИДЕНТ,ЗА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ !
ПО УЛ.ХРИСТО БОТЕВ,ПО УЛИЦИТЕ ОКОЛО УЧИЛИЩЕ КЛИМЕНТ,ОКОЛО ГРАДСКАТА ГРАДИНА КАРТИНКАТА Е ЕДНА И СЪЩА – ШАХТИ ПОД НИВОТО НА УЛИЧНАТА НАСТИЛКА !

Back to top button