Хасково

Готвят ремонт на булевард „Раковски“, сигнал за дупка на хасковско кръстовище

Замервания се извършваха преди обяд на булевард „Раковски“ в Хасково.

Екипът заяви пред Haskovo.info, че се подготвя проект за ремонт на булеварда. Предвижда се работата да обхване двете пътни платна. По едното ремонтът ще стигне до кръговото кръстовище, а по другото – до изхода на града. Все още не е ясно кога ще започне същинската работа.

Ремонт

Кметът Станислав Дечев коментира пред Haskovo.info, че смята да се проектират ремонти на много места. Ще се прецени цената на отделните реконструкции и според наличните средства ще бъдат извършени. Целта е да се направи един генерален план, по който да се ремонтират булевардите и улиците в града.

РемонтМеждувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха за дълбока дупка, която се е отворила през зимата в асфалта на кръстовището между улиците „Александър Стамболийски“ и „Средна гора“ зад бившия магазин „Марса“. Шофьори настояват дупката да бъде запълнена, защото ежедневно трошат колите си в нея.

Ремонт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петьо
Петьо
05.02.2022 18:06 18:06

Добре се планират ремонти,а кой ще следи стриктно какво качество материали се влагат?
А,както е известно,вложените материали са от основно значение.
Да не стане едно биене на тъпани „чудесен ремонт“,а след няколко месеца да се превърне в марсиански аутобан.

Анонимен
Анонимен
05.02.2022 20:19 20:19

Господа общинари, направете я най-после настилката на моста до бит-пазара. Там асфалта е на вълнички. Благодаря предварително.

Back to top button