Хасково

Съпруг в развод спука гумите на приятеля на жена си?

Евгени Петров

Евгени Петров

Пловдивчанинът Евгени Петров намери БМВ-то си със спукани гуми. Мъжът дошъл днес в Хасково като свидетел по делото на приятелката си, която се развежда със съпруга си. 

Няма как да докажа, но знам, че е мъжът й Красимир Анастасов стои за днешната случка, обясни пловдивчанинът. Той допълни, че неведнъж е бил заплашват от хасковлията.

Евгени Петров обясни още, че Красимир Анастасов е чичо на едно от удавилите се преди няколко месеца деца в язовира край село Мандра. „Единственото, което спаси детето на приятелката ми е, че през това време е спяло при баба си и не е тръгнало от Орлово с приятелите си“, обясни пловдивчанинът.

Той допълни още, че на първото заседание днес съдът е дал временните права на хасковлията Красимир Анастасов и затова недоумяваше защо гумите му са спукани.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.02.2011 17:34 17:34

poludqhte li be hora

ani
ani
07.02.2011 18:58 18:58

nali e platen parking

АААААААААААААААА
АААААААААААААААА
07.02.2011 20:52 20:52

АМИ СЕГА ТРЯБВА ДА МУ ПЛАТЯТ И ГУМИТЕ!НАЛИ ЗАТОВА СЕ ОСТАВЯ НА ПЛАТЕН ПАРКИНГ ЗА ДА СИ СПОКОЕН ЗА АВТОМОБИЛА СИ.

Мима
Мима
12.02.2011 10:28 10:28

Нищо чудно и Евгени сам да си е спукал гумите. Интересно е защо също са пристигнали с двете си коли, а не само с едната. Предполагам за да има с какво да се приберат. А и защо ли си е сложил стари гуми? Като го гледам този ми изглежда на мошнник и измамник. Един човек по физиономията си личи какъв е. Сега предполагам очаква и нови гуми да му купят. На къде отива този народ? И сега обвиняват бившия мъж на жената, който сигурно и представа си няма, но едва ли не досеща, че онези двамата сами са инсценирали всичко.

Back to top button