Хасково

Павилион в кв. Република бил мръсен, затварят го

д-р Венета Лесова

д-р Венета Лесова

Павилион за закуски в хасковския кв. „Република“ са затворили през изминалата седмица инспектори от Регионалната здравна инспекция.

„Получихме жалба от гражданин, направихме проверка и установихме, че търговският обект е в много лошо хигиенно състояние“, съобщи за Haskovo.info  началникът на отдел „Контрол на хранителни обекти и храни“ д-р Венета Лесова.

На собствениците на павилиона е връчена заповед за временно му затваряне, съставен е акт на стойност 500 лева и е издадено предписание в срок от 1 месец павилионът за закуски в кв. „Република“ да бъде приведен в съответствие с изискванията на чл. 12 от Наредба №5 за поддържане на търговските обекти чисти и в добро състояние.

През изминалата седмица инспекторите от отдел „Контрол на хранителни обекти и храни“ са извършили общо 124 проверки и са издали 10 предписания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button