Регион

Строителството на ГКПП Капитан Андреево приключва в петък

ОградатаПо-голямата част от строително-монтажните работи на ГКПП „Капитан Андреево“ са завършени, съобщават от Областна администрация Хасково. 

Част от дейностите са приключили на 100%. Това са почистването на оградата и прилежащия терен на 2 метра от всяка страна, направата на нова ограда, работата по портала, както и надграждането по Шенген на вътрешната ограда между трасетата. Извършва се ремонт и освежаване на 5 навеса.

От Областна администрация припомнят, че строително-монтажните дейности се извършват  от хасковската фирма ЕТ „Марчела 90“. Договорът с фирмата е сключен на 12 януари, а работата трябва да приключи на 11 февруари.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОМАР
КОМАР
08.02.2011 19:38 19:38

Цялата сметка и разходите по тази операция да бъде платена от този глупак Ж.Желев защото по негово време се премахнаха.А сега пак парички за направия а тоя му пука на дъртия гъз е*ати държавата.А сега пак кльонове,бразди досущ като ОСВИЕНЦИМ,като ДАХАО концлагер и ток да пуснат да да пълна простотия.Да върнат и откритите листове на Любимец и да вдигнат Тошко да види какво става.

Back to top button