Хасково

Заведенията все по-изрядни за пушенето, само днес провериха 4

Пушене4 заведения са проверени от инспектори на Регионалната здравна инспекция днес до обяд съвместно с полицията, съобщи директорът на дирекция „Опазване на общественото здраве“ в регионалната здравна инспекция д-р Иван Александров. 

Всички те са били изрядни – имали са зелени табели, че са за непушачи, по масите не е имало поставени пепелници и е нямало клиенти, които да пушат. За едното от заведенията, което е в универмага, през миналата седмица е имало сигнал от клиент, че там се е пушело. След връчено предписание при внезапната проверка днес нарушения не са открити. 

В понеделник са проверени 4 заведения по ул. „Сан Стефано“. Три от тях са били в нарушение. В едното при наличие на две зали едната е била обозначена за пушачи, а на другата не е имало никаква табела. В другото се е пушело без да има указателна табела дали е за пушачи или не. В третото се е пушело и на двата етажа. Наложени са актове и са връчени предписания. 

20 заведения са проверени вчера в общините Маджарово и Стамболово. На всички са връчени предписания, съобщи още д-р Александров с уточнението, че там проверките тепърва започват и ще бъдат повторени вероятно след месец.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button