Любопитно

Топлото време и любопитството към вълка изкара хасковлии на Кенана

15.2 градуса на сянка достигна максималната температура в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория.

Въпреки високите температури те не са рекордни. Досега най-топло на 12 февруари е било 19.5 градуса, измерени през 1918 г. Най-студено на тази дата пък е било през 1936 г. – минус 12.5 градуса. Прогнозата за неделя е за облачно време с температури до 10 градуса. Времето ще остане по-хладно и в понеделник, а след това се очаква ново затопляне.

Топло

Eдно от най-предпочитаните места за разходка днес беше зоопаркът, който през последните дни е тема номер едно за хасковлии заради сагата с вълка, за който първоначално беше съобщено, че е починал, а след това, че е избягал. Голяма част от посетителите поискаха да го видят.

Заловиха избягалия от зоопарка в Хасково вълк след среднощна акция на Кенана

След залавянето му снощи, хищникът беше настанен в бившата клетка на мечките. Той обаче през целия ден не излизаше на открито заради стреса, който е преживял.

Снимка на деня: Вълкът беглец под ключ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button