Любопитно

Наградиха 21 ученици и студенти в конкурса „Чудото любов“

21 ученици и студенти бяха наградени в традиционния конкурс „Чудото любов“, посветен на Деня на влюбените. Церемонията се състоя във фоайето на Младежкия център в Хасково.

В категория Разказ до 18 г. Първа е Ралица Димитрова, следвана от Моаззез Памук и Бояна Добрева. Поощрителните награди са за Анна-Мария Александрова и Зарина Захариева. При над 18-годишните журито не присъжда първа и втора награда, а трета е Ана Методиева.

В категорията Стихотворение до 18 г. първа е Йоана Аврамова, втора е Антонина Иванова, а на трето място е Айлин Гюджен. С поощрителни награди са Рая Стоянова и Мариела Гунчева. При по-големите първи е Димитър Драганов, следван от Петя Манева и Боголюба Георгиева.

Теодора Бойдева е първа в категория Фотография до 18 г., където втора и трета са съответно Виктория Радева и Катерина Захариева. Поощрителната награда е за Александра Иванова. При по-големите първа е Ралица Димитрова, следвана от Вяра Шопова и Антония Владимирова.

Журито е състав Ели Видева, Катя Демирева и Славян Костов. Всички бяха поздравени от малките певци на детска вокална група „Орфейче“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button