Любопитно

Национален конкурс за поезия „Ивайло Балабанов“ в Ивайловград

По повод празника на Ивайловград и в чест на родения в село Хухла български писател и поет Ивайло Балабанов, Община Ивайловград съвместно с НЧ „Пробуда 1914“ в града, с подкрепата на Национален фонд „Култура“, обяви началото на Национален литературен конкурс за поезия „Ивайло Балабанов“.

В конкурса могат да участват автори, изявяващи се в областта на поезията. Основните цели са да бъдат откроени творческите постижения в областта на поезията, стимулиране авторите за създаване на високохудожествени, осмислени и философски творби, утвърждаващи нравствени и естетически ценности, в духа и идеите на писателя Ивайло Балабанов.

Обявяването и награждаването на победителите в конкурса ще стане на тържествена церемония на 28 август, в чест на рождението на поета Ивайло Балабанов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button