Регион

Английски търговски представител купи анцуг от пазара

Джон Таунсънд

Джон Таунсънд

Представителят на Търговско-промишлената палата в английския град Лестър Джон Таунсънд посети Неделния пазар в Димитровград. Той се запозна с ръководството на тържището и начина на работа на общинското предприятие.

Това е едно фантастично място за търговия и допринася за просперитета на града и региона. Наличието на изградени магазини, електричество и подобряване на инфраструктурата показват правилната посока в развитието, коментира английския гост.  Според него това, което прави пазара интересен, е близостта му до хората. За много от тях отпада необходимостта да използват транспорт, за да се насладят на приятното пазаруване и разходка. 

Такова чудо, с такава подредба у нас няма, бе категоричен Таунсънд. В Англия се срещат само ежедневни пазари за зеленчуци и плодове. В неделните дни също има пазари, но те са извън населените места и хората продават само непотребните им вещи. Няма практика  фирми да предлагат продукцията си по този начин, обясни гостът. Той изрази готовност за работа по общи проекти между община Димитровград и Лестър.  

Търговският представител не си тръгна с празни ръце. От едни от магазините на Димитровградския пазар Джон Таунсънд си купи яке и спортен панталон в компанията на заместник-кмета Христо Колев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button