Хасково

Хасковлия пробва столични полицаи със стотачка

Подкуп46-годишен хасковлия е задържан при специализирана полицейска акция в София, съобщават от пресцентъра на МВР. Мъжът предложил на органите на реда подкуп, за да избегне акт за нарушение.

Вместо да приберат 100-те лева обаче полицаите го арестували. По случая е образувано досъдебно производство. На хасковлията е наложена мярка за неотклонение „Парична гаранция“.

Проверката на 46-годишния мъж е извършена като част от операция за идентифицирания криминален контингент, разпоредена от главния секретар на МВР Калин Георгиев. При нея са проверени 5 718 души, от които 688 са от криминалния контингент.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aneta dimitrova
aneta dimitrova
13.02.2011 17:42 17:42

Taka trqbva da se dejstva,za da prodaljime napred.moite pozdravleniq kam organite na MVR.ako vsi4ki taka reagirat,korupziqta 6te spre v balgariq.za6to nie balgarite si mislime 4e s pari mojem da varvim sre6tu zakonite na darjavata.a ne da sme korumpirana darjava.a dali chte se opravim?????ili 6te si ostane korupziqta v balgariq.NALI SME V EVROPA DO KOGA O&TE KORUPZIQ

Back to top button