Хасково

Окончателно оставиха в ареста крадеца на 36 тона метали, осъждан е 17 пъти

Хасковският окръжен съд отхвърли жалбата на 37-годишния Митко Митев срещу определението на Димитровградския районен съд, с което му беше наложена най-тежката мярка задържане под стража.

Haskovo.info припомня, че мъжът беше задържан за кражбата на 36 тона метали от жп. депото в Димитровград. В периода 28 януари – 4 февруари с автогондола до пункт за изкупуване на метали в Стара Загора били превозени 20 метални колооси и кофа за локомотив на стойност 15 750 лв. Митев заяви на делото в Димитровград, че е бил подведен. По неговите думи той е бил използван като параван. Митев спомена пазача на обекта и други хора.

Метал

Според окръжните магистрати събраните доказателства сочат, че той е извършител на кражбата. Отделно има реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. Досега Митев е осъждан 17 път, от които 16 за кражба. Ако бъде признат за виновен го грози затвор от 1 до 10 г. Така съдът го оставя окончателно в ареста.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button