Хасково

300 сърца и 500 презерватива за Св. Валентин в Хасково

Доброволци300 сърца и 500 презерватива раздадоха доброволци от Превантивния център за наркотични вещества в Хасково. „Проявата е съвместна инициатива с Регионалната здравна инспекция и е поредната антиспин кампания, която цели да напомни на младите да са влюбени и предпазливи„, съобщи ръководителката на доброволците Галя Николова. Същото послание отправиха и доброволците на БЧК.

По случай свети Валентин местният Младежки център награди победителите от литературния конкурс „Чудото любов“, в който участваха над 60 млади хора от Хасково и Стара Загора.

В категория „Есе“ първи в двете възрастови групи станаха Елица Лавчева от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство и Весела Георгиева, студентка в УНСС – София. В категория „Разказ“ най-добра бе ученичката от хасковската езикова гимназия Виктория Виделова. Бяха отличени и стиховете на Христо Милев и Моника Иванова от Професионалната гимназия по транспорт.

В категория „Фотография“ първа стана Теодора Делчева от езиковата гимназия в Хасково. Всички призьори получиха книги, флашки и плюшени играчки.

Image Св. Валентин
Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аз
аз
15.02.2011 8:24 8:24

Христо Милев е от Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

Back to top button