Регион

Задържаха майка и син с близо 300 таблетки амфетамин и 220 грама канабис

Майка и син са задържани с дрога в Свиленград, съобщават от областната дирекция на МВР – Хасково.

Снощи в 20:30 часа полицаи са проверили 40-годишна жена. В дрехите й са открити 2 розови хапчета – метамфетамин и станиолово пликче с канабис. Последвало е претърсване в жилището й на улица „Волгоград“, което е обитавала със сина си на 26 г. В дома са намерени 220,95 грама марихуана, поставена в пликове и 296 таблетки амфетамин с общо тегло 103,41 грама.

В Харманли и Свиленград са задържани двама мъже, шофиращи след употреба на дрога. В харманлийския арест е пренощувал 38-годишен водач на Фолксваген, който шофирал под въздействието на бензодиазепини, канабис, амфетамин, метамфетамин и метадон. В свиленградския арест е бил 22-годишен жител на село Васково, който управлявал в града Ауди след употреба на канабис. При обиск в него са намерени 2 станиолови топчета с 3.4 грама от същата дрога.

Неправоспособен 41-годишен е заловен да шофира тази нощ нерегистриран Форд на улица „Акация“ в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Последния Борец
Последния Борец
17.02.2022 10:18 10:18

Браво на Полицията.само напред момчета

Back to top button