Хасково

СДС Хасково решава как ще се яви на изборите до края на април

Ръководството на местната структура на СДС, снимка Георги ДаскаловДо края на април СДС Хасково ще реши в какъв формат ще участва на местните избори през есента, обявиха днес от ръководството на местната структура. Възможни са всякакви варианти, един от тях е старата формула на ОДС.

На областен съвет вчера местната структура на партията е взела решение да покани Националния изпълнителен съвет да проведе изнесено заседание в Хасково, на което да бъдат обсъдени няколко важни въпроса, заявиха от СДС. Един от тях е здравеопазването в областта. Според сините то е на много лошо ниво, а болниците са малко.

СДС ще настоява да се преосмисли връзката на фирмите с НАП, тъй като според тях във време на криза това ще доведе до непосилни разходи за много търговци. Друго искане на местните сини е да се удължат сроковете за обезщетяване на собствениците на земи в Беломорието, тъй като много хора не успели навреме да подадат документи.

В момента СДС Хасково има около 1 000 активни членове, които редовно плащат членския си внос, заявиха от местната структура.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
турчин-седесар
турчин-седесар
15.02.2011 11:33 11:33

тия- шишков и димов на последните парламентарни избори работеха за турската комунистическа партия дпс! аман от пишман-демократи кото лидерчето -пудела мартин! а ся се правят на големи патриоти по големи от олигофрените от атака и вмро като се правят на адвокати на тлакийските и беломорски траки! аман от лумпени!
оставка на мартин димитров! оставка и на вас файтон-псевдо-седесари!

Back to top button