Хасково

Отпада вечерният час за заведенията в Хасковска област

Вечерният час в заведенията и казината в Хасковска област отпада от полунощ на 17 февруари с нова заповед за противоепидемичните мерки, издадена от РЗИ. Досега заведенията работеха на 50% от капацитета си до 22 часа.

Новите мерки включват при възможност от страна на работодателите да се въведе дистанционна работа до 50% от персонала. Възстановява се плановият прием и плановата оперативна дейност в лечебните заведения за болнична медицинска помощ. Преустановява се провеждането на занимания по интереси, с изключение на тези в рамките на целодневната организация, които се провеждат без смесване от различни паралелки.

Груповите дейности за обща и допълнителна подкрепа за личностно развитие се провеждат присъствено, след тестване веднъж седмично. Учениците от 1 до 12 клас се обучават присъствено след тестване.
Haskovo.info припомня, че новите по-леки мерки се взеха, след като преди ден регионът излезе от етап 3 по заетост на интензивните легла.

Заповед

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Да
Да
18.02.2022 8:53 8:53

Февруари е!

Back to top button