Любопитно

13 деца с награди от конкурса „Завещано от Апостола“

13 деца са наградени от Националния конкурс „Завещано от Апостола“, посветен на годишнината от гибелта на Васил Левски, съобщават от община Хасково.

Конкурсът се провежда за 12-та поредна година. Той е за ученици в две възрастови групи: 5 – 7 клас и 8 – 12 клас, които участват с есе или презентация.

В първа възрастова група първа е Стефания Воденичарова, следвана от Елица Тодорова и Ралица Рачева. С поощрителни награди са Димитър Иванов, Виктория Секулова, Илиана Влахова и Жанет Узунов.

Във втора група първа е Теодора Мачева, втора е Виктория Недялкова, а с трети награди са Митко Митев и Анелия Спахиева. С поощрителни награди са Касандра Недялкова и Мирела Кенова.

На всички отличени ученици, които не са от Хасково, наградите ще бъдат изпратени по пощата. Спечелилите от Хасково ще бъдат отличени в понеделник в Младежкия център.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button