Хасково

29 държавни служители от Хасковско дължат 50 000 лева от глоби и данъци

Пари, илюстрация29 държавни служители от Хасковска област към момента имат неплатени данъци, осигуровки или глоби към други институции, съобщиха от НАП. Срокът за внасянето им е изтекъл отдавна. Общо чиновниците дължат на бюджета около 50 000 лева, като в болшинството случаи става дума за просрочени данъци, фишове от КАТ, глоби за неправилно паркиране, глоби от бившата вече РИОКОЗ и други.

В края на миналата година публичните изпълнители от НАП в Хасково са предупредили 78 служители на различни ведомства от държавната администрация, чийто постоянен адрес е в областта, че имат неплатени в срок данъци, осигуровки или глоби. 43-ма от тях са се издължили изцяло, а 6-ма са направили частични плащания.

От НАП припомнят, че в края на миналата година експерт, нает от чуждестранна фирма с представителство в България, беше уволнен заради „забравени“ задължения към държавата. Работодателят му тогава прецени, че липсата на отговорност при плащането на данъци е гаранция за некоректност и в бъдеще.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
d s
d s
15.02.2011 20:00 20:00

В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВЛАСТИМАЩИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НАПЪЛНО СЪМ ОБЕДЕН В ТОВА
например служители в общини или техни близки не са плащали данъци с години- за къщи,коли, магазини и изобщо:полицаи не си правят застраховки на автомобилите, нямат винетки, технически прегледи и кво от това САМО СИ ПИШИМ ЕЙ ТАКИВА ГЛУПОСТИ
ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е ????????????????????????

Back to top button