Хасково

Стягат ремонт на Художествена галерия „Атанас Шаренков“ в Хасково

Обществена поръчка за проектиране и авторски надзор за основен ремонт с консервация на Художествена галерия „Атанас Шаренков“ в Хасково обявиха от общината.

Работата ще обхване сградите, като е включено и благоустрояване на дворното пространство. Разгърнатата застроена площ е 405 квадратни метра. Инвестиционният проект трябва да е готов до 60 календарни дни, а упражняването на авторския надзор е от откриването на строителната площадка до подписването на Акт 15.

Ремонт

Прогнозната стойност на поръчката е 18 800 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 15 март. След това се очаква да бъде обявена поръчка за избор на изпълнител на самия ремонт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАРГАРИТА
МАРГАРИТА
21.02.2022 9:14 9:14

КАКВО ЩЕ ПОКАЗВАТ В ТАЗИ ГАЛЕРИЯ ?КОСТЮМИТЕ , МАСКИТЕ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕШНИ БОКЛУЦИ СВЪРЗАНИ С ИЗМИСЛИЦАТА КОВИД 19 ! НАМИРА СЕ НА ТАКАВА УЛИЦА ТАЗИ ГАЛЕРИЯ , ЧЕ ЕДВА ЛИ НА НЯКОЙ ЩЕ МУ СЕ ХОДИ ТАМ ! А И КАКВО ЩЕ ГЛЕДА – НИЩО !

Анонимен
Анонимен
21.02.2022 10:05 10:05
Отговор до  МАРГАРИТА

Освен пандемията, от която явно сте обсебена, нищо, че е измислица, все още съществуват и други неща като изкуство например. А това колко е излислица го кажете на хората, които изгубиха близки, донякъде и заради такива като Вас!

grozmaistor
grozmaistor
22.02.2022 10:18 10:18
Отговор до  МАРГАРИТА

Може да бъде място за изложби.
Никой не е казал, че всичко трябва да е в центъра.
Градът е малък на площ, а мястото е удобно.

Back to top button