Хасково

Хасковската полиция оборудва хранилище за веществени доказателства за 100 000 лв.

Обществена поръчка за оборудване на хранилище за веществени доказателства обявиха от Областната дирекция на МВР – Хасково.

То се намира в тиловата база на полицията в местността „Идимирли“. Целта е повишаване на качеството на дейностите, свързани с изземването на доказателства, като се гарантира тяхната автентичност, правилно съхранение за последващи изследвания и запазването им до окончателно приключване на необходимите действия с тях, в процеса на разследването, се казва в поръчката.

Предвидено е закупуването и монтажа на 59 вертикални греди, 204 хоризонтални рамки, 129 плота, метален стелаж за леки и средно тежки товари на три нива, 54 хоризонтални греди, 6 огнеупорни шкафа, 12 метални архивни шкафа, 136 пластмасови бокс палета, 120 пластмасови кутии, 2 фризерни ракли с обем 570 литра, електрически високоповдигач с товароподемност 1 тон, 4 ръчни транспортни колички, 4 алуминиеви сгъваеми стълби.

Прогнозната стойност на поръчката е 101 669 лв. без ДДС, като финансирането е от Норвежкия финансов механизъм. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 23 март. Подобна поръчка на стойност 140 000 лв. вече беше обявена през 2020 г.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button