Спорт

Наградиха най-добрите състезатели на Хасково: Тихомир Баротев е Спортист на 2021 г.

Шампионът по спортна аеробика Тихомир Баротев беше награден за Спортист на 2021 г. в община Хасково.

Той получи наградите си на церемония в зала „Хасково“. Тихомир е държавен шампион и е с първи места в тройка на Световното първенство в Азербайджан, Европейско първенство в Италия, Световното първенство в Букурещ. В класацията при мъжете и жените следват: Лили Стойчева (лека атлетика), Васил Георгиев Ривов (карате), Мая Петрова Иванова (вдигане на тежести), Иван Бакърджиев (автомобилизъм), Габриела Кирилова Кирева (вдигане на тежести), Катерина Антонова Ванчева (хандбал), Таня Иванова Иванова (бадминтон), Виктор Колянов (баскетбол), Динко Христов Христов (баскетбол).

Спортисти
Тихомир Баротев

Баскетболният „Хасково“ беше отличен за отбор на годината. Отличието получи треньорът Янко Желев.

Спортисти
Янко Желев

Наградата за треньор на годината получи многократният носител на отличието Живко Архондев (вдигане на тежести).

Спортисти
Живко Архондев

Наградата за отбор на годината при юношите и девойките отиде при състезателките на клуба по карате „Торнадо“.

Спортисти
Клуб „Торнадо“

В класацията при юношите и девойките Спортист на годината е Мария-Магдалена Кирилова Кирева (вдигане на тежести). Тя отсъства и наградата прие сестра й Габриела Кирева. След победителката в анкетата се наредиха: Иван Маринов Георгиев (силов трибой), Кристин Кръстева Кръстева (спортна гимнастика), Джанер Вежди Али (вдигане на тежести), Георги Антонов Георгиев (тенис), Елица Иванова Иванова (карате), Атанас Димитров Благоев (аеробика), Меган Панчева Димчева (борба), Костадин Русков Петрунов (карате), Адил Ерол Мехмедали (борба).

Спортисти
Габриела Кирева

Шампионът по картинг Кристиян Димитров заслужи наградата на кмета.

Спортисти
Кристиян Димитров

Отличията бяха връчени от заместник-кмета Мария Вълчева. Тя поздрави спортистите и техните треньори, които в пандемията доказаха, че шампионският дух не може да бъде сломен. От общината се ангажираха да продължат да подкрепят детско-юношеският спорт и да обновяват спортните бази. „Благодаря ви, че носите Хасково в сърцата си“, завърши Мария Вълчева.

Спортисти

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button