Хасково

65% от населението на хасковска област вече е преброено

Наско Нанев

Наско Нанев

65% от населението на Хасковска област вече е преброено, отчете днес началникът на Теротиралното статистическо бюро Наско Нанев. Само за първите пет дни от старта на класическото преброяване са регистрирани 85 655 лица, които са разпределени в 35 705 домакинства и обитават 42 477 жилища.

Засега глобени за отказ да дадат информация няма. Затруднение преброителите са срещнали в един от ромските квартали на Харманли, тъй като се оказало, че адресната регистрация не съответства на реалната.

Преброяването на населението и жилищния фонд продължава до края на февруари. Haskovo.info припомня, че по преброилите се чрез интернет в областта са близо 80 000 души.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ita
ita
17.02.2011 12:35 12:35

hubavo nie se prebroihme po internet,i v na6iq vhod sa do6li prebroiteli,za prebroqvane prez denq kam 16 4asa.po tova vreme i dvamata sas sapruga mi rabotim.i pove4e nikoi ne e povtoril ili da ostavqt izvestie koga 6te minat pak.

Back to top button