Хасково

Благотворителен мартенски базар за Гого в центъра на Хасково

Благотворителен мартенски базар в помощ на Гого се открива в четвъртък до Старата часовникова кула в центъра на Хасково, съобщават от общината.

Днес всички мартенички от детските градини и училищата в община Хасково бяха предадени на семейството на малкия Георги. Всяка купена мартеничка за Вашите близки хора, ще бъде огромна подкрепа за малкия герой. Детето е с диагноза детска церебрална парализа. Специалистите са на мнение, че ще проходи, но се нуждае от интензивна рехабилитация и стимулиране на умственото развитие. Пред Гого има още редица тежки изпитания, но с подкрепата и любовта на жителите и гостите на Хасково, той ще успее! Базарът ще е отворен от утре до 1 март.

В подкрепа на семейството има поставени и дарителски кутии в редица търговски обекти в града, както и в касовите салони на община Хасково.

Разкрита е и дарителска сметка:

IBAN: BG54FINV91501317483321
Първа инвестиционна банка
BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА
ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button