Хасково

Спипаха над 800 кашона цигари и маратонки-менте

Цигари200 250 кутии нелегални цигари бяха открити на граничния пункт Капитан Андреево при проверка на хладилен камион с унгарска регистрация. Контрабандната стока била превозвана от Гърция за Румъния и официално била декларирана като портокали

След преминаването на унгарския шофьор през ГКПП Капитан Петко Войвода и извършеното сканиране на камиона митничарите се усъмнили, че товара в него не отговаря на придружаващите документи. Автомобилът бил ескортиран до пункта Капитан Андреево съвместно с Гранична полиция. При разтоварването на камиона били открити едва 16 палети портокали, използвани за „тапа“. Зад тях митничарите намерили 801 кашона по 25 стека цигари от марката „LM“ и ламарини за уравновесяване на тежестта.

При проверка на пътнически автобус с турска регистрация, пътуващ за Румъния, митничарите на Капитан Андреево открили 165 чифта фалшиви маратонки в багажното отделение. Иззетите обувки са с етикети на „Nike“ и „Adidas“. Съгласно европейските изисквания притежателите на двете търговски марки ще бъдат уведомени за случая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button