Спорт

Павлина и Николай: Нашия „Денсинг старс“ бе по-добре организиран

Павлина и Николай

Павлина и Николай с купите от шоуто

Организацията на българския „Денсинг старс“ бе по-добра от турския, бяха категорични хасковските професионални танцьори Николай Манолов и Павлина Вълчева, които се завърнаха от южната ни съседка. Както Haskovo.info неведнъж писа, двойката от клуб „Гранд“ участва в първото издание на танцовото шоу на комшиите . Николай и партньорката му Азра Акън станаха победители. „При Слави не може да не се спазва графика, в Турция обаче всичко ставаше в последния момент и все чакахме„, разказаха танцьорите. 

Въпреки дългото отсъствие на Павлина и Николай от Хасково, техният клуб по спортни танци „Гранд“ продължи да функционира успешно. Двамата треньори бяха категорични, че участията им няма как да не се отразят на работата им в родния град, но въпреки това тя върви, тъй като заместниците им са достатъчно квалифицирани. „Останахме учудени от добрата форма, в която заварихме децата“, призна Павлина.

Клуб „Гранд“ вече е в нова зала със съблекалня. Тя се намира в ДНА и им е дадена безвъзмездно срещу задължението да обучават безплатно децата на военните. „Залата я видяхме след като се върнахме от Турция и сме доволни. Има нужда от ремонт, който ще направим така, както на нас ни харесва“, допълниха Павлина и Николай.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мими
мими
18.02.2011 12:46 12:46

ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО КМЕТА НЕ ГИ ИСКА В ХАСКОВО НАЛИ ИМ ВЗЕМА ЗАЛАТА ПО НИКОЕ ВРЕМЕ СИГОРНО Е МИСЛИЛ ЧЕ ЩЕ УНИЩОЖИ КЛУБА ДА АМА НЕЕЕ ТЕ ВЪРВЯТ ВСЕ НАГОРЕ А ГОСПОДИН КМЕТА ВЕЧЕ ХИЧ ГО НЯМА СЪДА СЪВЕТНИЦИТЕ СЕГА И МИНИСТЪРА ПО ФИНАНСИ ГОРКИЯ МНОГО МУ СЕ СЪБРА КАК ЩЕ ИЗДЪРЖИ НА ТОЗИ НАТИСК ЛЮБИМИЯ КМЕТ ЧЕ ТОЙ СИ МИСЛИ СЛЕД МЕН ПОТОП СЕГА НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТЕЗИ 20 МИЛИОНА А КАКТО ВИЖДАМЕ И ВСИЧКО Е РАЗПРОДАЛ АМИ ДАЛИ ПАК ДА СИ ГО ИЗБЕРЕМ ГОРКИЯ НЕЩАСТНИК

vesela
vesela
21.02.2011 10:25 10:25

Даже и кмет като хасковския не може да унищожи таланта ! Браво на Павлина и Николай !!!

Back to top button