Регион

45-годишен димитровградчанин загина при челен удар с ТИР

Катастрофата45-годишен димитровградчанин загина при пътен инцидент край хасковското село Върбица. Катастрофата станала около 15:30 часа следобяд.

Мъжът пътувал с лекия си автомобил Форд Фиеста към Пловдив. Малко след излизане от селото изгубил контрол над возилото, навлязъл в насрещното движение и се забил в ТИР.

При челния удар димитровградчанинът е загинал на място. Дошлият на местопроизшествието екип на Спешна помощ само констатирал смъртта му. Според лекарите най-вероятно мъжът е получил инфаркт зад волана. По непотвърдена информация той е психолог по професия. 

Шофьорът на ТИР-а Иван Такучев бе в шок. Той обясни, че пътувал за Капитан Андреево и превозвал авточасти. Видял само как внезапно лекият автомобил, който се движел с висока скорост, се отклонил от своята лента и навлязъл в насрещното платно. Водача на ТИР-а, който е пловдивчанин, не могъл да предотврати удара. В камиона е пътувала и негова позната, която го е помолила да я остави в Хасково, за да види сина си.

Движението по международния път за Турция бе затруднено близо 2 часа.

Вижте видео репортаж от катастрофата

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
DR
DR
18.02.2011 22:52 22:52

LEKA MU PRAST NA VSEKI MOJE DA SE SLU4I NIKOI NE E ZASTRAHOVAN OT PRILOSHAVANE

Back to top button