Хасково

До месец съдът решава по казуса за офиса на ГЕРБ Хасково

Офисът на ГЕРБ До месец хасковският административен съд ще се произнесе по казуса за офиса на ГЕРБ, стана ясно след днешното заседание на съда. 

На него адвокатът на партията Ирена Узунова представи анекс към прекратения от кмета Георги Иванов договор за наем. В него от общината предлагат на ГЕРБ да извърши ремонт на покрива на малкия бизнесцентър на стойност 14 200 лв. – сума, която покрива наема за помещенията за две години. Анексът не е подписан от партията.

Като мотив за прекратяване на договора за наем се посочва това, че общината ще продава помещенията. В същото време в административен съд тече дело за установяване на собствеността на помещенията в сградата, което бе потвърдено и от адвоката на общината Иван Иванов. 

Узунова посочи, че само от ГЕРБ се иска да се освободят офисите, докато това не се е случило с другите наематели. Тя предостави на съдия Кремена Костова и решенията на Общински съвет – Хасково, с които продажбата на малкия бизнесцентър се спира до изясняване на собствеността му.

Административният съд следва да се произнесе по казуса в едномесечен срок. Договорът на ГЕРБ за наем на офиса им изтече на 31-ви декември 2010г. Според разпореждането на общината те трябваше да го напуснат на трети януари тази година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.02.2011 23:18 23:18

ЗАЩО БЕ РЕНИ САМО ЗА ДВЕ ГОДИНИ,ТОВА ЛИ Е СРОКА ЗА ПАРТИЯ ГЕРБ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА???????????

Анонимен
Анонимен
18.02.2011 9:23 9:23

АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ РАЗИГРАЕ НА ТЪРГ ТОВА ПОМЕЩЕНИЕ.
ЯВНО В НЕГО Е ЗАРОВЕНО СЪКРОВИЩЕТО НА КАРА ЕМИН.
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ИМАНЯРСКАТА ГИЛДИЯ !!! ДАЙТЕ ДА ГО КОПНЕМ ДОКАТО СПОРЯТ !!!!!!

Back to top button