Хасково

Откриха стотици ментета в магазин в квартал „Орфей“

Стотици ментета са открити вчера в магазин в квартал „Орфей“ в Хасково, съобщават от полицията.

Търговският обект е собственост на 72-годишна жена. В него униформените са открили 580 стоки с лого и надписи на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Незаконните стоки са иззети от полицаите, като разследването продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Клиент
Клиент
25.02.2022 14:10 14:10

Ебати смешните ченгета, това ли е заплаха за икономиката на страната, така ли ще решите проблема с милионите изтекли пари в нечии джобове , като гоните 72 г. жена и дребния и малък бизнес който едвам оцелява но се опитват да си изработят някой лев с труд. За разлика от други които лежат и чакат на социални помощи.

Орфеец
Орфеец
25.02.2022 21:57 21:57
Отговор до  Клиент

Млог грони теа ментета, ба!

Човек
Човек
25.02.2022 14:37 14:37

Не ги е срам ченгенца. И ква е промяната за която гласувахме? Ново правителство и пак старите номера. Атакуваме малките и слабите и се бием в гърдите Ние се борим с Престъпността. А сме най-корумпираната страна в Евро съюза. Но у нас големия крадец е под държавна защита.

Back to top button