Хасково

ИАРА актува по снимки от форуми Мърфи, той ще ги съди

Панчо Паншув със сома

Една от снимките във форумите

Акт за улов на 54-килограмов сом състави ИАРА – Хасково на кметът на димитровградското село Сталево Панчо Панушев – Мърфи. Според инспекторите той е уловил рибата преди да си извади риболовен билет. За датата от местната структура на агенцията съдят от фотографии.

Сезираха ни от два интерент форума – „На риба“ и „Фишинг мания“, коментира началникът на ИАРА – Хасково д-р Милчо Милчев. Според любители риболовци в глобаната мрежа сом по това време на годината може да се улови или с търмъчене или с ток. В подкрепа на тезата на рибарите д-р Милчев показа на журналистите и текстове от Уикипедия, в които е записано, че „Сомът е активен лятно време при повишаване на температурата на водата. Зимата той ляга на дъното, като изпада в летаргия. Пробужда се от зимен сън към средата на април и започва да ловува чак до ноември, като активността му е голяма най-вече в дълбоки води заради по-топлата вода“.

Въпреки тези доводи кметът на димитровградското село Панчо Панушев бе категоричен, че е уловил 54-килограмовата риба с въдица. Що се отнася до датата на снимките той зави, че на фотоапарата му тя не е настроена правилно. За доказателство той представи днес на д-р Милчев снимки от връчването на преди това уловения сом на премиера Бойко Борисов, на които пише, че са снимани на 7 януари, а реално това е станало на 19 януари.

Панчо Панушев бе категоричен, че ще съди ИАРА – Хасково за този акт, а ако спечели делото ще даде парите на дом за деца. Д-р Милчев пък от своя страна предизвика Мърфи като поиска следващия път като отиде на риболов да вземе с него журналисти, а не да ги вика след като вече хванал рибата, за да се види по какъв начин кметът на димитровградското село лови сомове по това време на годината.

Панчо Панушев и д-р Милчо Милчев

Панчо Панушев и д-р Милчо Милчев

Панчо Панушев пише възражение

Панчо Панушев пише възражение

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

12 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
18.02.2011 12:13 12:13

Жалко за ИАРА и д-р Милчев , щом пишат актове по снимки.Това , че са му написали акт на Мърфи нищо не означава.При обжалване ще падне още на първа инстанция-нито един съд нямя да приеме насериозно акт по снимка.А професионалните фотографи , пък и не само те , много добре знаят , че датата може да стане както 01,01,1901 така и 01,01,2091.Ха ха ха.Д-р Милчев наистина пада много ниско.

emsi
emsi
21.02.2011 9:30 9:30

абе кво сте се захванали с тоя прост Сталевец ве
или и президент ще го правите тоя пезевенг
Всички от това село и околностите знаят тоя тлъст
Браконер…НЕ СЕ ИЗЛАГАИ БЕ СМЪРФИИ…..
достатъчно замъти водата.ТАПАКО
Ма то така Неук човек Жив Дявол
хоооохохооохоохххохх ще има накрая.
незнам тои ма аз ще отида да го овъргалям тояСмърфио
Сталевски п**али

ribar
ribar
21.02.2011 3:11 3:11

БАШИБОЗУЦИ!!!!

ribar
ribar
21.02.2011 3:07 3:07

Д-р Милчев, Вас кога ще Ви снимат с многото риби дето ги хващат вашите хора с мрежите. Да не си мислите,че хората пасат патките на асфалта и вадят картофите с бомби. Тия дето шарят по Тракиец и друго водоемчета са комбона с Вас докторе.Ако гледаме правилно на нещата Вие отдавна трябваше да не сте вече шеф на тая мафиотска структура наречена ИАРА. То от Иараджии , не остана риба в региона. Пък вашия хладилник е пълен с всякакви екземпляри. И към Мърфи. Мърфи ти си ПИЧ. От стара коза яре си и само се питам , как не си ми отпрал едни шамари на тоя Милчев ли е там какъв е. Тоя е пълен смешник, заедно със служителите си дето се вземат много на сериозно. Пълни шутове. С теб сме Мърфи. Вън Милчевците от държавата.

maksa
maksa
20.02.2011 2:58 2:58

На снимката този дътржавен служител си сложил кака по цици. Ебаси и кефа, по цял ден да гледаш цици и нищо да неправиш а накрая даже и да ти плащат. Сега за тази снимка някой ше се сезирали?

VUI4O
VUI4O
18.02.2011 23:06 23:06

A PAK TIQ DETO TI NAPISAHA AKT ZA EDI SOM DA SE SNIMAT S AKTA ZA SPOMEN

DRAGO
DRAGO
18.02.2011 23:04 23:04

KEFISH ME MARFI

DRAGO
DRAGO
18.02.2011 23:03 23:03

BRAVO MARFI

DRAGO
DRAGO
18.02.2011 23:00 23:00

EI KO. KAT EHVANAL 4OVEKA TOZI SOM GOLAMA RABOTA. PAK TIQ OTVORENITE GEIOVVE DETO OTGOVARAT ZA TAZI RABOTA DA IDAT DA HVANAT KADE -KADE PO GOLEMI DALAVERI OT STRANA NA POTICITE

НЕ РИБОЛОВЕЦ
НЕ РИБОЛОВЕЦ
18.02.2011 16:39 16:39

Този на снимката разследващ полицай ли е?Много запасан като че ли отива на фронта бе.Ебати излагациите от МВР НЕ ГО ПРАВЯТ ТАКА БЕ ЕЙ.Големи лайна ВИЖТЕ ни по снимки глобяваме.Ами по лайно можете ли да докажете кога е изяден този сом и от кого?Милчев Милчев изпаткал си и ти и тия около тебе много сте к*рна пищови,ножове нам кво пък без униформенни от МВР не ходите никаде а?

xaxa
xaxa
18.02.2011 15:57 15:57

снимката е доказателствен материал.бе човеко не се прави на специалист,и да коментиръш в 100 форума тва е,чичо мърфи е хванал рибата с всичко друго но не и с въдица !В случая ,от газария стана лошотия,ся си плаща акта и е чист като сълза

dekor
dekor
10.03.2011 12:45 12:45

tozi marfi zial jivot podmazva4 i prestapnik

Back to top button