Хасково

95 нови свободни работни места в Хасковска област

95 нови свободни работни места са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят 10 работници в сладкарското производство, трима заварчици, 8 продавачи, двама автомонтьори, двама машинни оператори за плетене на текстил, оператор за въвеждане на данни, двама офис мениджъри, снабдител на автобусен парк с авточасти, очен лекар, трима шлосери, пазач, началник в транспорта, главен специалист за приемане и обработване на документи от здравно осигурени лица, двама шофьори на автобуси за градския транспорт, бояджия на промишлени изделия, главен механик, двама оптици, дърводелец, главен енергетик, двама машинни инженери, сервизен техник, склададжия.

В Димитровград имат нужда от училищен помощник-директор по административно-стопанската дейност, 4 сервитьори, шивач на дамско облекло, трима сътрудници в социалните дейности, помощник в кухнята, трима кранисти, главен счетоводител, работник за събиране и сортиране на детайли от кожа след кроене, лекар – физикална и рехабилитационна медицина, монтажник на метални конструкции, учител.

В Харманли се търсят трима сервитьори, двама бармани, трима трактористи за обработка на лозови масиви, продавач, двама готвачи, чистач, шофьор на автомобил до 9 места, общ работник. В Свиленград местата са за машинен оператор за излъскване на метал, транжор, портиер, продавач. В Любимец се търсят счетоводител на 1 617 лв. заплата, огняр на 850 лв., сервитьор на 680 лв., лаборант на 850 лв., машинен оператор и общ работник на същата заплата. В Тополовград има вакантни места за двама продавачи и пазач, а в Ивайловград за двама работници на кариера на 650 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Помощник директор в училище
Помощник директор в училище
27.02.2022 11:10 11:10

Няма смисъл да се кандидатства. Някой роднина на началничката вече е определен.

Kerim
Kerim
27.02.2022 15:29 15:29

Нали идват украинки сега – ами вземайте ги на работа… Но много много работа не очаквайте от тях, не на друга „работа“ са склонни..

Back to top button