Регион

Търсят фирма за ремонт на разбитата улица до митническото управление в Свиленград

Обществена поръчка за реконструкция на улица „Д-р Петър Берон“ в квартал „Капитан Петко войвода“ обявиха от община Свиленград.

Тя е с дължина 377 метра, започва от международния път Е-80 и стига до сградата на Митническо управление – Свиленград, която е в близост до жп. гарата. Улицата е разбита и по нея се движат тежки камиони към митническото управление. Част от бордюрите липсват, а останалите са слегнали, засипани и силно затревени.

Прогнозната стойност на поръчката е 436 575 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 18 март. Haskovo.info припомня, че през ноември миналата година държавата отпусна 523 890 лв. на общината за реконструкция на отдавна разбитата улица. Сумата е преведена, след като през 2020 г. кметството изготви проект.

Междувременно е обявена и поръчка за доставката на асфалтова смес и битумна емулсия за общинското предприятие „Благоустрояване и озеленяване“ в Свиленград. Тя е на стойност 259 750 лв. без ДДС, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 21 март.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фани
Фани
27.02.2022 15:27 15:27

Карго фирмите ще я оправят за отрицателно време. Могат.

Back to top button