Хасково

32-годишен без книжка удари полицай след гонка в Хасково

32-годишен е задържан в хасковския арест след гонка и удар по полицай, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 25 февруари в 10:30 часа на булевард „Съединение“ в Хасково при провеждане на полицейска операция униформените са подали сигнал със стоп палка за проверка на лек автомобил Алфа Ромео. Водачът не се е подчинил и е продължил пътя си в посока центъра на града.

Колата е последвана от полицаите и е намерена паркирана в близост до жп. линията. На 30 метра от нея са установени шофьорът и негов спътник на 36 г., и двамата от село Козлец. Водачът се е оказал неправоспособен и като разбрал, че ще му съставят акт започнал да рита полицейския автомобил. При задържането му също е оказал яростна съпротива и с лакът е ударил в гърдите полицай.

В хасковския арест е бил и 59-годишен от пловдивското село Браниполе, който шофирал Мерцедес с 1.58 промила алкохол. В Тополовград е задържан 37-годишен, който управлявал Ситроен под въздействието на канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button