Регион

Патрулка се заби в бордюр докато преследвала крадци на кабели

Полиция, илюстрацияПолицейски автомобил е катастрофирал в Симеоновград докато преследвал крадци на кабели, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково. При акцията на униформените са задържани двама симеоновградчани на 50 и 38 години.

Тази сутрин в 5 часа е получен сигнал, че лица с автомобил Форд Орион пренасят краден кабел и се намират на пътя село Свирково – Симеоновград. На място е изпратен дежурния автопатрул, който ги засича на влизане в града и им подава светлинен сигнал за спиране и стоп палка. При вида на полицаите Фордът усилва скоростта и не спира на подадените сигнали. Двамата полицаи започват преследване на автомобила.

На улица „Крайречна“ в града, където се извършват ремонти дейности, полицейската кола попада на неравности се удря в бетонен бордюр. По подобен начин Фордът също се забива в купчина пръст на пътя. От удара и двете коли са с материални щети.

По-младият мъж опитал да избяга, но и двамата са задържани. В колата е открит откраднат от района на село Свирково 300 кг меден кабел, собственост на БТК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
валентина
валентина
19.02.2011 19:20 19:20

ami kat se nazna4avat vse takiva policai s vrazki det nikav hu8i ne stava ot tqh taka 6te e

Полицай
Полицай
19.02.2011 21:11 21:11

Всички си представяме като те назначзт теб „ha ha haaaaa“, какъв „hu8i“ ще стане от теб…:)))ХАХАХА

Kremu6ka
Kremu6ka
20.02.2011 14:54 14:54

Ami to stana mnogo lo6o da se jivee bez pari tuk,taka 4e i az da imax vazmojnnosta da krada tel. Kabeli ot BTK-TO 6tiax da go napravia,no nqmam,tiax li da gi mislq?te sa fra6kani s pari be xora.sajalqvam samo,4e sa xvanali mujete.

Back to top button