Хасково

Военните дариха легла и бельо на хасковската болница

МБАЛ Хасково10 мобилни легла и 200 спални комплекта е получила като дарение хасковската болница. Помощта е от министерството на отбраната и е предоставена чрез Военно- медицинската академия. За нея са съдействали депутатите от ГЕРБ, съобщиха от партията.

Дарените легла са многофункционални и могат да бъдат поставени във всяко едно помещение ако се наложи, коментираха от болницата. Дарението е от военновременните запаси.

МБАЛ Хасково изпитваше огромна нужда от спално бельо заради епидемията от хепатит А. Повече от 360  души са лекувани от жълтеница от началото на годината до сега. Големият наплив от болни наложи те да бъдат настанявани освен в инфекциозно в още две отделения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
БЯЛ НЕГЪР
БЯЛ НЕГЪР
21.02.2011 13:52 13:52

Нали нямаще епидемия от хепатит в Хасково,защо тия от бившата РИОКОЗ НЕ КАЗАХА НА НАРОДА ОТ КАДЕ ДОЙДЕ ТОВА ЧУДО,от храна от вода ли от какво ли?Ако това беше по Татово време цялата РИОКОЗ начело с бившия и д.р Д.Янев си бяха заминали.А сега какво и досега не казват нищо,мълчат,за какво взимат заплати да ходят да правят далаверки по кръчмите ли а?

Back to top button