Хасково

Сливат Дървото и ТМАСС по предложение на земеделското министерство?

ПГДС - ХасковоМинистерството на земеделието и храните проучва възможността Професионалната гимназия по дървообработване и строителство и Професионалната гимназия по селско стопанство в Хасково да се обединят

Проучването на ведомството е във връзка с разработването на бъдеща стратегия за развитие на образователните институции, които са под шапката на земеделското министерство, потвърди пред Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов.

„След като получихме писмото проведохме разговори с директорите, които от своя страна са се допитали до колектива“, каза Панайотов. Нито гимназията по дървообработване нито ръководството на бившото ТМАСС са съгласни и искат бъдещо сливане на двете гимназии.

Проучва се и възможността училищата към земеделското министерство да минат на общинска издръжка. „Това е едно допитване, което цели да подпомогне училищата, материалната база и учениците„, заявиха от министерството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pgds
pgds
21.02.2011 21:39 21:39

pfffffffff kvooooooooooooooooo ?? ne ne .. nemojeee :&&&&&&&&&&&

166
166
21.02.2011 23:07 23:07

ВРЕМЕ БЕШЕ ! ДИРЕКТОРИ В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ, УЧИТЕЛИ В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ В ПЕНСИОНА ВЪЗРАСТ!
Нито гимназията по дървообработване нито ръководството на бившото ТМАСС са съгласни и НЕ искат бъдещо сливане на двете гимназии. ЗАЩО!
ИМА МЛАДИ ХОРА БЕЗ РАБОТА! СВОБОДНИ ДИРЕКТОРИ С 15 ГОДИНИ СТАЖ, В МОМЕНТА БЕЗРАБОТНИ!!!!!!!!!!!!!!!!

haha
haha
22.02.2011 7:43 7:43

Тези не са наред. Това на нищо не прилича – едните са зидаромазачи (фаянсаджии), а другите трактористи (шофьори) – какво общо има между двете училища, че да ги слеят? Иначе като училища (рейтинг) са еднакви, ако се съди по това може да се каже че трябва да се слеят.

ahah
ahah
22.02.2011 9:52 9:52

Ne trqbav da se slivat gimnaziqta po darvoobrabotvane se razviva dobre nqma nujda ot slivaniq

daa
daa
22.02.2011 21:40 21:40

mislite li 4e vashto mnenie im puka za tqh? ba6ubozuci

dan4e
dan4e
24.02.2011 14:23 14:23

Слеят, не слеят,Дядо Батимов трябва да остане! Щял да привлича ДПС да гласуват за ГЕРБ. А те нали са малуумни, взели че му повярвали. Ще си сложи катетъра и чинно ще изпълнява заповедите на ВанчоПетров. Нека да има заповед на министъра на МОМН да се махат пенсионерите. Ванчо Сопола/ Панайотов/ изпълнява безропотно разпоредбите на герберите за да не си търси работа в някое Кърджалийско село. Дерзайте.

Back to top button