Хасково

Разследването, по което са подслушвали Танов, е прехвърлено в Хасково

Съдът в Хасково, илюстрацияРазследването, по което е подслушван шефа на митниците Ваньо Танов, е прехвърлено от София в Хасково, съобщи за Haskovo.info окръжният прокурор Иван Ванчев. Това е станало няколко месеца след използването на специалните разузнавателни средства, записи от които излязоха в публичното пространство.

След като е станало ясно, че няма данни за тях, колегите от София прехвърлиха производството при нас, за да разследваме дали има извършени закононарушения на наша територия, коментира Ванчев.

Разследването е за данъчни измами, свързани с митницата и обмитяване на стоки, съобщи говорителят на хасковското окръжно обвинение Павел Жеков. Има четирима обвиняеми. Прехвърлянето в Хасково е станало, тъй като двете фирми, замесени в схемата, са регистрирани в Свиленград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button