Регион

В Брягово се жалват от непроходими улици

За непроходим от кал и дупки път в хасковското село Брягово сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Те разказаха, че пътят е бил чакълиран, но преди време е бил насипан с пръст от техен съселянин, който извършвал изкопни работи. Сега от там не можело да се мине, а иначе по пътя минавали много хора да си напълнят вода от чешма. Жената, която изкупувала млякото също вече не идвала, защото затъвала.

Хората се чудят вече към коя институция да се обърнат, за да бъдат санкционирани виновните, защото според тях това е безобразие, което го няма никъде по свет.

Кметът на селото Делчо Митев коментира пред Haskovo.info, че е запознат с проблема. Покрай този път имало 3 къщи. В същото време в селото имало още една трудно проходима улица, по която били извършвани ремонтни работи. Там имало 50 – 60 къщи. Ако има достатъчно пари в бюджета за селото и двете ще бъдат чакълирани, допълни Делчо Митев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button