Хасково

Ути Бъчваров ще готви в Хасково за Баба Марта

Ути БъчваровХасково ще посрещне Баба Марта с кулинарно шоу с участието на Ути Бъчваров. Проявата се организира от общината и ще се проведе на пл. „Атлантически“ на 1 март от 12:30 часа. 

На кулинарното шоу един от най-атрактивните телевизионни водещи ще готви вкусни ястия, а публиката ще похапва. Освен рецептите, Ути ще сподели и как събира разделно отпадъците, останали след готвенето. Всеки ще може да научи полезни факти за разделното събиране и рециклиране на отпадъците от опаковки, както и да се пребори за една от многото награди.

За 2010 г. в община Хасково са добити и предадени за рециклиране 142 995 кг. стъкло, 275 560кг. хартия и 149 480 кг. пластмаса. Това означава, че благодарение на гражданите на Хасково, които събират разделно своите отпадъци, са спасени от изсичане 1940 дървета, спестени са 1.1 млн. квч. електрическа енергия, както и 8.8 мил. литра питейна вода, коментират от кметството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button