Спорт

14 медала за бадминтонистите на Хасково и Димитровград от веригата „Млади таланти“

14 медала спечелиха бадминтонистите от Хасково и Димитровград на Националната верига „Млади таланти“, която се проведе през уикенда в хасковската спортна зала „Спартак“.

Във възрастовата група под 15 г. при юношите единично вицешампион стана Илхан Алиян от хасковския клуб, при девойките трета е съотборничката му Божидара Боянова. Илхан е сребърен медалист и на двойки с Томислав Вълчев от Гълъбово, а Георги Василев и Максим Лефтеров от СК „Никола Вапцаров“ – Димитровград са трети. При девойките шампионки на двойки са Божидара и Ивана Гюрова.

Бадминтон

Във възрастовата група под 11 г. при момчетата единично златото и среброто е за хасковлиите Иван Златев и Кан Емурла. При момичетата втора е Дарена Павлова от Хасково, а трета е Елеонора Тодорова от димитровградския клуб. Иван и Кан са шампиони на двойки, а трети са Еге Хасан от БК Ракет Хасково и Огнян Павлов от Димитровград. На двойки при момичетата Дарена е вицешампионка с Мария Вълчева от Севлиево, а трети са Виктория Топалова от Хасково и Елеонора Тодорова от Димитровград, както и димитровградчанките Виктория Христова и Даниела Точарова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button