Хасково

КНСБ открива приемна за бежанци от Украйна в Хасково, предоставя базата си в Минерални бани

КНСБ открива временни приемни за бежанците от Украйна в Хасково, Варна, Бургас, Русе и Добрич, съобщават от синдиката.

На нуждаещите се ще бъде предоставяна безплатна информация и консултации, свързана с трудовото и осигурително законодателство. Консултациите ще се предоставят в регионалните структури всеки работен ден от 10 до 12 ч. В Хасково офисът на КНСБ се намира в сградата на малкия бизнесцентър на улица „Цар Освободител“ 2, тел.: 0887 64 40 84, e-mail: haskovo@citub.net.

КНСБ е заявил възможност за настаняване на украинци в своята почивна станция „Изворите“ в село Минерални бани с капацитет от 16 легла.

Конфедерацията се присъедини и към националната благотворителна кампания на Българския червен кръст за набиране на финансови средства и материална помощ за пострадалите от войната в Украйна. КНСБ призовава своите членове да проявят съпричастност като се включат в акцията и дарят нови дрехи и обувки, спално бельо, топли завивки, хигиенни материали, палатки, фенери, батерии и генератори. Haskovo.info припомня, че от 28 февруари дарения се приемат в офиса на БЧК на улица „Иларион Макариополски“ №2 до сградата на УНСС в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Z
Z
09.03.2022 18:34 18:34

Ало канисиебето, тая вила построена по ТАТОВО време за какво се използваше до сега?
Вие мастии долни,каде бяхте 2014-15г.когато в тая територия се избиваха точно невинни хора БЪЛГАРИ,
палеха ги и горяха като факли а бендеровците се кефеха на гнусотиите си които вършеха?
И още нещо Сирийски,ирански иракски бежанци що не настаните там,щото и те са БЕЖАНЦИ но бягат от
ХАМЕРИКАНСКИТЕ удари нали…?

Анонимен
Анонимен
09.03.2022 20:11 20:11

Много добре го каза!Вече ми идва малко в повече ,това внимание към украинците ми се струва пресилено.Още малко и червено килимче ще им сложат.Сега с нашите данъци тях ще храним!Браво бе !Големи сме дупедавци!!!После българския народ ще страда.Украинците ще се оправят.

Анонимен
Анонимен
10.03.2022 18:35 18:35
Отговор до  Анонимен

Дано да не дава Господ да идеш на мястото на украинците.Друга песничка ще пееш.

Back to top button