Хасково

Доброволци проучват сексуалния живот на поколенията

ДоброволцитеПетима доброволци от хасковското сдружение „Надежда“ ще проучват различията между поколенията. Инициативата е по проект „Inter-dialogue“ на Европейския съюз. Целта е да се даде шанс на всеки участник да сподели опит, идеи и препоръки за диалога между различните възрастови групи. 

Партнори по проекта са доброволчески организации от Италия, Естония, Турция, Румъния и Испания. До началото на същинската част на младежката иницитива, която ще бъде в края на март на италианския остров Сицилия, хасковските младежи, както и участниците от останалите европейски страни, трябва да направят проучване като интервюират 15 души от местната общност.

Сред въпросите, които са подготвили лидерите на 6-те организации са: „Колко далеч е далеч?“, „Колко време е „много време“?, „Какво ви кара да се чувствате щастливи?“, „Какво е сексът за вас?“. Интервюираните са разпределени в три възрастови групи- 10-18, 25-50, 50-нагоре. Основната дейност по време на младежката среща ще бъде опознаването на раличните поколения, в различните европейски държави- начинът им на живот и какво трябва да знаят новите поколения за по-старите.

Освен отговори на въпроси, всяка от 6-те младежки групи трябва да направи и по 30 снимки, представящи начина на мислене и живот във всяка една от страните участнички. Част от фотосите ще бъдат отпечатани на картички и разпространени в цяла Европа, заедно с цитати на най-интересните отговори, получени по време на проучването.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button